Geef uw woning een duurzame, beschermende schors met gevelbekleding van Deceuninck 

Wat verwacht u van uw gevel? Dat hij mooi is natuurlijk. Maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk, en dat u er jarenlang niet hoeft naar om te kijken. De ideale gevel geeft uw woning een blijvende meerwaarde, en dit niet enkel op esthetisch vlak. Wist u bijvoorbeeld dat u met de kunststof gevelbekledingen van Deceuninck, in pvc of Twinson (een pvc-houtcomposiet), ook het isolatiepeil van uw woning sterk kunt verbeteren ?

Dankzij hun beperkte dikte zijn alle Deceuninck geveloplossingen immers perfect te combineren met diverse types isolatie en dankzij hun beperkt gewicht zijn ze eenvoudig te verwerken en bijzonder makkelijk te plaatsen.


Twinson zoethoutzwart (502)

Rabat 150 mm pvc-folie
bekleefd kwartsgrijs (1068)

Rabat 150 mm pvc-folie
bekleefd kwartsgrijs (1068)


Bij alle Deceuninck gevelsystemen gebeurt de montage op een achterliggende draagstructuur. Via een tand-en-groefsysteem verkrijg je telkens een compleet verdoken bevestiging. Een compleet gamma afwerkingsprofielen zorgt voor een perfecte afwerking.

Afhankelijk van de gekozen gevelplank kan de gevelbekleding zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

Uw gevel beter isoleren met de Deceuninck gevelbekledingssystemen is minder CO2 uitstoten en het broeikaseffect beperken. Maar ook bij de productie van kunststofprofielen legt Deceuninck een groot respect voor mens en milieu aan de dag. Een minimale ecologische voetafdruk is het streefdoel !

PREMIES
VERKOOPPUNTEN DECEUNINCK
DOCUMENTATIE
VRAAG JE
OFFERTE AAN

Met medewerking van