Schrijf je in voor de BEN-challenge

Wil jij ook de uitdaging aangaan om vandaag al een nieuwe woning te bouwen die beantwoordt aan de normen van morgen? Dan helpt coach BEN je graag met heel wat info en nuttige tips & tricks. Op deze website, op de Facebookpagina, maar ook via een wekelijkse nieuwsbrief. Schrijf je in voor deze BEN-challenge en je krijgt vanaf deze week elke week een nieuwe iedereenBen-nieuwsbrief in je mailbox.
    Ik geef IedereenBEN.be toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken, enkel en alleen om me de IedereenBEN-nieuwsbrieven in het kader van de IedereenBEN-challenge. Ik kan me op elk moment uitschrijven door op de uitschrijflink onderaan elke IedereenBEN-challenge-mailing te klikken of ik kan uitschrijven of mijn gegevens updaten door een mail te sturen naar info@iedereenBEN.be of via post naar IedereenBEN, Lange Raamstraat 7, 8000 Brugge.
    Ik geef mijn e-mailadres op zodat IedereenBEN me naast het toesturen van de IedereenBEN-challenge-nieuwsbrieven ook op de hoogte kan blijven houden van nieuws i.v.m. bouwen in het algemeen en BEN-bouwen in het bijzonder, van prijzen, van de nieuwe BEN-oplossingen, van inspirerende getuigenissen lezen van bouwers die al BEN bouwenden… Geen van mijn gegevens wordt doorgegeven aan andere partijen dan IedereenBEN.be en ik kan me op elk moment uitschrijven door op de uitschrijflink onderaan elke IedereenBEN-mailing te klikken of ik kan uitschrijven of mijn gegevens updaten door een mail te sturen naar info@iedereenBEN.be of via post naar IedereenBEN, Lange Raamstraat 7, 8000 Brugge.
    Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van IedereenBEN.be

Nieuws
Volg BEN
op
Schrijf je in
voor de
BEN-challenge!
Vraag het aan
BEN!
Zij zijn al
BEN

Met medewerking van